Tietoa Promix-tuotteista

Prominent Food on kehittänyt suurtalouksien tarpeisiin sarjan uusia kuivaruoka-aineita, joissa on otettu kattavasti ja järjestelmällisesti huomioon erilaiset erityisruokavaliotarpeet, jotka suurtaloudessa kohdataan päivittäin. Promix-tuotteita kehitettäessä on haluttu yksinkertaistaa suurkeittiön arkea, jossa hyvin moninaisten asiakastoiveiden täyttäminen on tärkeätä mutta kustannusten pitää silti pysyä tiukasti kurissa.

Promix-tuotteet on myös kehitetty terveyttä ajatellen: Ohjeen mukaan valmistetussa ruokatuotteessa on 10—40 % tavanomaista vähemmän suolaa. Keitoissa ja kastikkeissa on käytetty niukasti kovetettuja kasvirasvoja — jopa 10—25 % tavanomaista vähemmän. Sokeriakin on vähennetty 10—20 %. Aromivahventeita ei ole käytetty lainkaan — sijaan on lisätty aitoa makua!

Promix-tuotteet on kehitetty ympäristövastuu kirkkaana mielessä. Tuotteita ei ole ylipakattu, ja vähä pakkausmateriaalijäte on kierrätettävää. Promix-tuotteet valmistetaan Suomessa: lyhyet kuljetusmatkat käyttäjille vähentävät päästöjä ja turhaa energiankulutusta. Tämän lisäksi Prominent Food käyttää vain ympäristövastuun kantavia tavarantoimittajia.

logo-1